Kookboeken van Good Cook
-
Greek
George Calombaris
Met 'Greek' heb je een masterclass Grieks koken in handen maar dan wel met de moderne twist van George Calombaris. Van snacks tot en met desserts en basisrecepten, waarbij uiteraard de gerechten uit moeders... bekijk 'Greek'
-
My streetfood kitchen
Jennifer Joyce
Jennifer Joyce geeft meer dan 150 streetfoodrecepten, op regio ingedeeld, die je thuis makkelijk zelf kan bereiden. 'My streetfood kitchen' is een inspirerend en praktisch boek voor iedere thuiskok die... bekijk 'My streetfood kitchen'
-
Cornersmith
Alex Elliot-Howery & James Grant
Lokale (seizoens)producten, duurzaamheid, conserveren en niets verspillen zijn dé succesfactoren van eetcafé en inmakerij Cornersmith in Marickville (Sydney). Deze filosofie zie je direct terug in het kookboek 'Cornersmith'... bekijk 'Cornersmith'
-
Het spirelli kookboek
Orathay Souksisavanh & Vania Nikolkic
Verander stevige groente en fruit eenvoudig in de lekkerste pasta's en salades. Met 'Het spirelli kookboek' heb je 30 snelle en gezonde recepten voor je spiraalsnijder... bekijk 'Het spirelli kookboek'
-
Pimp my rice
Nisha Katona
Rijst slechts een eenvoudig bijgerecht om de maag te vullen? Met de recepten in 'Pimp my rice' ervaar je echt hoe veelzijdig rijst in al zijn soorten is: van basmati- tot en met zwarte rijst en alles wat daar tussen zit... bekijk 'Pimp my rice'
-
Slow cooked
Olivia Andrews
In 'Slow cooked' staan 100 recepten die zowel te maken zijn in de slowcooker als op het fornuis of in de oven. Van soep, de ultieme bolognese en vegetarische stoofschotels tot en met gebak en desserts... bekijk 'Slow cooked'
-
Basisboek Aziatisch
Jody Vassallo & Emily Ezekiel
Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en Sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en... bekijk 'Basisboek Aziatisch'
-
Cantina Mexicana
Paul Wilson
In 'Cantina Mexicana' word je meegenomen en ontdek je de echte keuken van Mexico: van de moles (sauzen) uit het zuiden, prachtige visschotels van de schiereilanden, streetfood uit Mexico-Stad tot de... bekijk 'Cantina Mexicana'
-
Een appel per dag
Keda Black
De 70 recepten in 'Een appel per dag' laten zien hoe fantastisch en veelzijdig het gebruik van de appel in de keuken kan zijn. Naast het bakken van appeltaarten is er nog zoveel meer te maken met... bekijk 'Een appel per dag'
-
The Dumpling Sisters
Amy & Julie Zhang
The Dumpling Sisters, Amy en Julie Zhang, zijn opgegroeid in de rollende keuken van hun ouders, die wekelijks vanuit de auto op de markt hun Chinese familiegerechten verkochten. Of zoals ze het zelf zeggen... bekijk 'The Dumpling Sisters'