Basque

Spaans Baskenland is vermaard om zijn keuken - van tapasbar tot sterrenrestaurant - en wordt beschouwd als een van de interessantste, culinaire regio's ter wereld. De regio staat bekend om pintxos (tapas-gerechten), cider, prachtige markten en natuurlijk heerlijke vis. José Pizarro laat met 'Basque' zien hoe makkelijk het is om de lekkerste gerechten uit Spaans Baskenland zelf thuis te maken: van pintxos en huiselijke gerechten tot en met verfijnde voor-, hoofd- en nagerechten. Bovendien geeft 'Basque' handige menuplanners voor elke gelegenheid. Van gesauteerde doperwten met chorizo, salade van gemarineerde ansjovis, tomaat & jamón of croquetas met spinazie & geitenkaas tot en met gekaramelliseerde peren met hazelnootijs. Met 'Basque' waan je je in San Sebastián en omstreken: hét culinaire mekka van de wereld!

AuteurJosé Pizarro

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 256 pagina's
  • ISBN 9789461431523

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Spaanse keuken