Kookboeken van Good Cook
-
Too good to share
Sam Stern
Koken voor jezelf is leuk! Maar hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer gevarieerd eet en dat je slim inkoopt? In 'Too good to share' geeft Sam Stern je 130 slimme eenpersoons-gerechten die niet alleen... bekijk 'Too good to share'
-
Pavlova & Meringue
Lene Knudsen
In 'Pavlova & Meringue' leer je diverse soorten en vormen meringues maken en verrukkelijke roomvariaties bereiden. Van de meer klassieke pavlova's maak je uitstapjes naar spectaculaire en feestelijke... bekijk 'Pavlova & Meringue'
-
Gehaktballen van vlees, vis & groenten
Salomée Vidal & Jérémie Kanza
In 'Gehaktballen' toveren Salomée Vidal en Jérémie Kanza de mooiste variaties tevoorschijn. Stoere ballen van rundvlees, fluweelzachte balletjes van kalfslever, ballen uit de zee, voedzame... bekijk 'Gehaktballen van vlees, vis & groenten'
-
Hemelse soepen
Nicole Pisani & Kate Adams
Deze soepen hebben stuk voor stuk iets hemels. Ze geven troost op een regenachtige dag, maken je gulzig omdat ze zo lekker zijn of geven je een goed gevoel over wat je die dag hebt gegeten... bekijk 'Hemelse soepen'
-
Vegarabia
Greg Malouf & Lucy Malouf
Ontdek de vegetarische kant van het Midden-Oosten in 'Vegarabia', het nieuwste kookboek van Greg en Lucy Malouf. Zij laten zien dat deze keuken, met al z'n specerijen en kruiden, zich prima leent voor... bekijk 'Vegarabia'
-
Anatolië
Somer Sivrioglu & David Dale
Met dit rijk geïllustreerde kookboek ontdek je de avontuurlijke Turkse keuken. Somer Sivrioglu en David Dale beschrijven en tonen 140 traditionele en eigentijdse recepten, van grootse banketten tot pittige snacks... bekijk 'Anatolië'
-
Recepten uit Tokyo
Maori Murota
Tokyo, de mystieke Japanse hoofdstad, kent een schat aan fantastische eettentjes, sushibars en streetfood. De in Japan geboren en getogen Maori Murota neemt je mee en voert je dwars door culinair Tokyo... bekijk 'Recepten uit Tokyo'
-
Puur natuurlijk koken
Tom Hunt
Weg met de ingevlogen aardbeien in december! 'Puur natuurlijk koken' zet je met de beide benen op de grond en leert je culinair genieten in het hier en nu. Tom Hunt, voorvechter van het gebruik... bekijk 'Puur natuurlijk koken'
-
Persiana
Sabrina Ghayour
'Persiana' biedt een scala aan heerlijke gerechten; van voorgerechten, soepen, stoofschotels en salades tot en met desserts en zoete lekkernijen. Gebruik de typische ingrediënten uit de keuken van het Midden-Oosten... bekijk 'Persiana'
-
Klassiekers van Paul Hollywood
Paul Hollywood
Een goudbruin gebakken taart, knapperige quiche of een simpele, gestoomde pudding; de recepten in 'Klassiekers van Paul Hollywood' zijn een perfecte aanvulling op je bakrepertoire... bekijk 'Klassiekers van Paul Hollywood'