Basisboek Aziatisch
Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten met stap voor stap fotografie en uitleg uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en Sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en kimchi uit Korea. Van snacks, salades, soepen, hoofdgerechten tot en met desserts en meer. 'Basisboek Aziatisch' geeft per land goede informatie over specifieke ingrediënten, kookgerei en kooktechnieken die je nodig hebt om in de keuken zelf aan de slag te gaan. Als toegift geeft deze Aziatische kookbijbel diverse basisrecepten: maak je eigen Chinese pruimensaus, verschillende soorten curry's, Japanse dashibouillon en de overheerlijke nam prik pao (Thaise chilisaus). Kortom: Basisboek Aziatisch is onmisbaar voor elke liefhebber van de Aziatische keuken!
AuteurJody Vassallo & Emily Ezekiel
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 528 pagina's
- ISBN 9789461431318
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Thaise kipcurry met maïs en bamboescheuten
Gevogelte, 40 min 8,0
-
Gebakken varkensvlees met sojasaus
Vlees, 15 min 8,0
-
Geroerbakte noedels en groenten met cashewnoten
Vegetarisch, 20 min 8,0
-
Geroerbakte kipfilet met sesam en honing
Gevogelte, 25 min 8,0
-
Stoofperen op Koreaanse wijze
Vegetarisch, 30 min 8,0
Alle Kookboeken over de oosterse keuken
-
Tasty Asia
Filip Poon
In 'Tasty Asia' van Filip Poon vind je een grote verzameling gerechten uit Aziatische keukens, van Japan en China tot Korea en Thailand. Of je nu een tafel vol streetfood wilt maken voor je vrienden, op zoek bent naar een snelle maaltijd voor... bekijk 'Tasty Asia'
-
Chinese Takeaway Compleet
Kwoklyn Wan
Het beste uit de serie 'Chinese Takeaway' van Kwoklyn Wan nu gebundeld. Met keuze uit meer dan 200 klassiekers uit de Chinese keuken, tover je niet alleen jouw favoriete afhaalgerecht maar ook minder bekende maaltijden op het bord... bekijk 'Chinese Takeaway Compleet'
-
Chinese-ish
Rosheen Kaul & Joanna Hu
Chef-kok Rosheen Kaul en illustrator Joanna Hu zijn in China geboren maar groeiden in Australië op. 'Chinese-ish' is een ode aan de samensmelting van cultuur en identiteit en biedt een schat aan niet-authentieke gerechten... bekijk 'Chinese-ish'
-
Klein Korea
Billy Law
Met 'Klein Korea' heb je een geweldig kookboek in handen waarmee je stap-voor-stap zelf iconische gerechten als kimchi, bibimbap en bulgogi (gemarineerd rundvlees) maakt. De Koreaanse keuken staat bekend om zijn grote verscheidenheid... bekijk 'Klein Korea'
-
Sambal Shiok
Mandy Yin
'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat de Maleisische keuken een perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en spicy... bekijk 'Sambal Shiok'
-
Aziatische bowls & bouillons
Pippa Middlehurst
Wie houdt er nou niet van een geurige kom ramen of een heerlijke Chinese soep gevuld met wontons? Met 'Aziatische bowls & bouillons' maak je from scratch de meest verrukkelijke bowls helemaal zelf: van het maken van typisch Aziatische... bekijk 'Aziatische bowls & bouillons'
-
Asian Soul Food
Carl Lemette & Mas van Putten
Gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen. Dat is soul food. Mas en Carl vermengden hun Indische roots met culinaire reiservaringen... bekijk 'Asian Soul Food'
-
Chinese Takeaway met 5 ingrediënten
Kwoklyn Wan
Een Chinese maaltijd bereiden met slechts vijf ingrediënten? Ja, dat kan! Kwoklyn Wan laat met 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten' zien dat de Chinese keuken niet altijd complex is met duizend-en-een sauzen, specerijen en andere smaakmakers... bekijk 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten'
-
Hotpot
Bas Robben
Met 'Hotpot' leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele... bekijk 'Hotpot'
-
Dumplings & noedels
Pippa Middlehurst
Wontons, dumplings, overheerlijke ramen en andere noedelgerechten: met 'Dumplings & noedels' krijg je meer dan 70 recepten voor het lekkerste Aziatische comfort food en bovendien receptuur voor bijgerechten, snacks, sauzen en bouillons... bekijk 'Dumplings & noedels'