Aziatische bowls & bouillons
Wie houdt er nou niet van een geurige kom ramen of een heerlijke Chinese soep gevuld met wontons? Met 'Aziatische bowls & bouillons' maak je from scratch de meest verrukkelijke bowls helemaal zelf: van het maken van typisch Aziatische bouillons als de basis, diverse soorten noedels tot en met dumplings, toppings en meer. Van Thaise tom yam noedelsoep, Japanse tonkotsu tsukemen, Chinese hotpots of het Taiwanese rijstgerecht Lu Rou Fan. Met het maken van diverse soorten bouillons, het stap voor stap in beeld brengen hoe je diverse noedels maakt - van udon tot en met ba mee -, heb je met 'Aziatische bowls & bouillons' het perfecte boek in handen om aan de slag te gaan. Met duidelijke uitleg, in tekst en beeld, over basistechnieken, de voorraadkast en handig keukengerei is het zelf maken van je favoriete Aziatische bowl veel minder moeilijk dan je denkt. Maak op een druilerige dag een snelle spicy ramen met zeevruchten voor jezelf of verras je tafelgenoten in het weekend met een uitgebreide hotpot met zelfgemaakte dumplings, knapperige bok choi, enoki en diverse sauzen en dips. En als afsluiter mag een typisch Aziatisch dessert uiteraard niet ontbreken.
AuteurPippa Middlehurst
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 176 pagina's
- ISBN 9789461432650
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Misokip met rijst uit een aardewerken pot
Gevogelte, 90 min 8,0
-
Dronken noedels met broccolini uit de oven
Vis, 50 min 8,0
-
Tantanmen
Vlees, 30 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Rumi
Joseph Abboud
'Rumi' presenteert de eclectische keuken van Joseph Abboud: een beetje Libanees, wat Perzische invloeden en een vleugje Turks. Familierecepten met hier en daar een twist, zoals een tabouleh van broccoli, of juist een ode aan klassiekers... bekijk 'Rumi'
-
Last Minute Dinners
Frankie Unsworth
'Last Minute Dinners' biedt een moeiteloze aanpak, waarbij eenvoud boven overdaad wordt verkozen. Van bedrieglijk eenvoudige, maar toch spectaculaire, diners in het weekend of het gemak van een geweldig eenpansgerecht doordeweeks... bekijk 'Last Minute Dinners'
-
Budget Vegan
Saskia Sidey
Met 'Budget Vegan' maak je met makkelijk verkrijgbare ingrediënten en handige tips meer dan 100 verrassende, smaakvolle én betaalbare gerechten. Van eenvoudige, snelle doordeweekse maaltijden tot bijzondere gerechten voor... bekijk 'Budget Vegan'
-
Sebze
Özlem Warren
Dat vegetarisch eten alles behalve saai is, bewijst de Turkse foodjournalist Özlem Warren met Sebze. Dit kleurrijke kookboek biedt meer dan 85 veelzijdige gerechten uit het hart van Turkije met groente - sebze in het Turks - in de hoofdrol... bekijk 'Sebze'
-
De inmaaktuin
Jo Turner
Met 'De inmaaktuin' heb je dé gids in handen om van moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten. Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer je moet zaaien en wat de... bekijk 'De inmaaktuin'
-
Maaltijdsalades
Emily Ezekiel
Salades saai? Echt niet! Met 'Maaltijdsalades' van Emily Ezekiel geniet je het hele jaar door van smakelijke combinaties die blijven verrassen. Of je nu een doorgewinterde saladefreak bent of af en toe een maaltijdsalade eet.... bekijk 'Maaltijdsalades'
-
De Syrische keuken van Imad
Imad Alarnab
'De Syrische keuken van Imad' is niet alleen een kookboek maar vertelt ook het verhaal van Imad Alarnab, chef-kok en eigenaar van onder andere drie succesvolle restaurants in Damascus. Verras je tafelgenoten met voorgerechtjes als mtuma... bekijk 'De Syrische keuken van Imad'
-
CDMX
Rosa Cienfuegos
'CDMX' is de viering van het eten in Mexico-Stad en de gerechten waarmee Rosa Cienfuegos is opgegroeid. Maak kennis met gerechten die de chilangos (inwoners) zelf maken of halen bij de diverse streetfoodzaken, markten, restaurants en cafés... bekijk 'CDMX'
-
Grieks!
Georgina Hayden
De Griekse thuiskeuken van Georgina Hayden kenmerkt zich door eenvoudige maaltijden voor elke dag, die weinig inspanning kosten maar wel overheerlijk zijn: van traditionele gerechten tot specialiteiten, waarmee je je vrienden en familie... bekijk 'Grieks!'
-
Flavour
Sabria Ghayour
'Flavour' is het 7e boek van bestsellerauteur Sabrina Ghayour waarin zij de nadruk legt op de drie belangrijkste elementen van haar keuken: het werken met relatief goedkope ingrediënten, eenvoud en smaak. Smaak, heel veel smaak... bekijk 'Flavour'