Kookboeken van Good Cook
-
Cheesecakes van Berko
Steve Schouflikir
De Franse patisserieketen Berko weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar vanuit daar laat Berko je zien hoe je... bekijk 'Cheesecakes van Berko'
-
Koken en bakken met matcha thee
Lene Knudsen
'Koken en bakken met matcha thee' geeft je gerechten een spectaculaire twist: supergezond tot zalige zoetigheden, van ontbijt tot en met dessert. Begin de dag met granola matcha of een matcha... bekijk 'Koken en bakken met matcha thee'
-
Vegan
Sue Quinn
Met 'Vegan' leer je hoe gemakkelijk het is om compleet plantaardig te koken. De meer dan 130 veganistische recepten zijn divers; van de basis tot en met prachtige hoofdgerechten en salades, van gezonde sappen en... bekijk 'Vegan'
-
Uit Marokko
Rob Palmer & Sophia Palmer
Ontdek de veelzijdigheid van de Marokkaanse keuken met 'Uit Marokko'. Dit bijzondere kookboek neemt de lezer mee op een culinaire reis door Marokko; van de gerechten uit de souk van Marrakech tot aan de visgerechten... bekijk 'Uit Marokko'
-
Recepten uit Canada
Frédérique Chartrand
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de Franse en Angelsaksische keukens, maar ook de immigranten uit Noord- en Oost- Europa drukken... bekijk 'Recepten uit Canada'
-
Granen, peulvruchten & zaden
Molly Brown
Koken met granen, peulvruchten & zaden is hip, hot & happening. Niet alleen zijn deze ingrediënten erg gezond, je kunt er ook veelzijdige en bijzonder smaakvolle gerechten mee bereiden... bekijk 'Granen, peulvruchten & zaden'
-
Recepten uit Venetië
Laura Zavan
Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot de schatten van de zee. De lokale aperitief Aperole Spritz, antipasta van polenta en garnalen, of ravioli met... bekijk 'Recepten uit Venetië'
-
New York - recepten uit de Big Apple
Marc Grossman
Zin in een bagel, een cheesecake of een matza ball soup? In dit prachtige kookboek vind je maar liefst 130 typische New Yorkse gerechten zoals ze in de 'Big Apple' zelf worden bereid. Van... bekijk 'New York - recepten uit de Big Apple'
-
Ceviche
Fiona Taïeb
Ceviche is een rauwe visschotel die vooral populair is in Latijns-Amerikaanse landen en zijn oorsprong vindt in Peru. Met dit kookboek leer je de perfecte ceviche te bereiden. Ceviche van zalm, makreel, sardine, tonijn, dorade... bekijk 'Ceviche'
-
Selamat makan!
Sandra Mahut
Met dit kookboek zet je binnen een handomdraai exotische Balinese gerechten op tafel. Mie en nasi gorenggerechten, sambals, vegetarische gerechten als gado gado en smoothies; allemaal gebaseerd op de... bekijk 'Selamat makan!'