Kookboeken van Good Cook
-
Uit eten in Londen
Sybil Kapoor
Met een schat aan schitterende kleurenfoto's en overheerlijke recepten is dit boek de neerslag van de vele geneugten van het Londense leven: het boek bevat volop informatie over waar de lekkerste boeren... bekijk 'Uit eten in Londen'
-
De grillpan
Brigid Treloar
Grilleren op het fornuis is niet alleen snel en gezond, maar levert ook alle smaak van een barbecue op zonder de rook en de rommel. Het betekent ook dat u niet afhankelijk bent van het weer, zodat u het... bekijk 'De grillpan'
-
Chocolade, de grote passie
Chris & James Tanner
Een schitterend gefotografeerde verzameling onweerstaanbare recepten van de populaire gebroeders Tanner. Chris en James laten de veelzijdigheid zien van chocolade, een... bekijk 'Chocolade, de grote passie'
-
Fondue bij jou of bij mij thuis
Robert Carmack
Fondues zijn makkelijk en leuk om te maken. Ze zijn ook fantastisch voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden. Dipsauzen zijn van allerlei ingredienten te maken - van kaas en... bekijk 'Fondue bij jou of bij mij thuis'
-
De rijstkoker
Brigid Treloar
Bijna alles kan in een rijstkoker worden bereid. Rijstkokers zijn heel veelzijdig en duurzaam en u kunt er niet alleen eten in koken, maar het er ook warm in houden. Ook kunt u er resten eten in opwarmen... bekijk 'De rijstkoker'
-
Uit eten in Rome
Maureen Fant
Romeinen zijn trots op hun stad en op hun keuken. In elk hoekje van de hoofdstad worden op historische markten de seizoenen gevierd met prachtig tentoongestelde en perfect bijgesneden artisjokken, dik... bekijk 'Uit eten in Rome'
-
De slow cooker
Sara Lewis
Het koken met een slow cooker is eenvoudig en stressvrij en daarom ideaal voor de drukke levensstijl van tegenwoordig. Doe gewoon de ingrediënten in de slow cooker, stel de temperatuur in... bekijk 'De slow cooker'
-
Wokken bij jou of bij mij thuis
Vicki Liley
De wok is een prachtig en veelzijdig keukengereedschap. Van oudsher gebruikten oosterse koks een wok om er mee te roerbakken. Maar deze grote, halfronde pan is ook ideaal voor het... bekijk 'Wokken bij jou of bij mij thuis'
-
De kunst van het soufflé maken
Sara Lewis
In culinair opzicht staan soufflés in zeer hoog aanzien, maar helaas durven de meeste mensen het niet aan om een soufflé te maken. Deze heerlijke lichte creaties worden vaak alleen in een... bekijk 'De kunst van het soufflé maken'
-
Culinaire hapjes
José Maréchal
Vergeet alle saaie voorgerechtjes en desserts die iedereen al duizend keer heeft gezien. In dit kookboek presenteert de gerenommeerde Parijse chef-kok José Marechal de heerlijkste hartige en... bekijk 'Culinaire hapjes'