Smoothies
Smoothies zijn niet voor niets in korte tijd razend populair geworden, want ze zijn gezond en heerlijk. En bovendien is een smoothie in een handomdraai bereid. In dit boek staan honderd overheerlijke recepten voor smoothies, frappés, shakes, sapjes en nog meer. Met speciale recepten voor wie op de lijn let, of geen melkproducten verdraagt.
AuteurLouise Pickford
UitgeverijThe House of Books
- Hardcover
- 96 pagina's
- ISBN 9789044323993
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Smoothie van avocado, peer en munt
Vegetarisch, 5 min 8,0
-
Smoothie van banaan, nootmuskaat en honing
Vegetarisch, 5 min 8,0
-
Smoothie van komkommer, bleekselderij en druiven
Vegetarisch, 5 min 7,0
-
Smoothie van bleekselderij, wortel en ananas
Vegetarisch, 10 min 7,0
-
Milkshake van aardbei en balsamico
Vegetarisch, 5 min 8,0
Alle Kookboeken van The House of Books
-
Smoothies
Louise Pickford
Smoothies zijn niet voor niets in korte tijd razend populair geworden, want ze zijn gezond en heerlijk. En bovendien is een smoothie in een handomdraai bereid. In dit boek staan honderd overheerlijke recepten... bekijk 'Smoothies'
-
Stoomkoken voor iedereen
Karin Verhelst
'Stoomkoken voor iedereen' is een handig en praktisch boek waarin een grote variëteit aan gerechten wordt gepresenteerd: recepten voor elke dag, voor feestjes en gerechten waar... bekijk 'Stoomkoken voor iedereen'
-
Easy Italian kookboek
Jennifer Donovan
Het geheim van de Italiaanse keuken is eenvoud. De fijne kneepjes ervan zijn makkelijk te leren aan de hand van dit basiskookboek. In deel 1 worden de grondslagen om goed Italiaans te koken uiteen... bekijk 'Easy Italian kookboek'
-
Easy Thai kookboek
Sallie Morris
Tom yum soep, viskoekjes, gestoomde mosselen met citroengras: als dit gerechten zijn die je dolgraag zelf zou willen maken, dan is het 'Easy Thai kookboek' echt iets voor jou. Met duidelijke... bekijk 'Easy Thai kookboek'
-
Easy Japanese kookboek
Emi Kazuko
Als een volleerde kok fileren, snijden, wokken en... eten maar! Er worden langzamerhand steeds meer Japanse gerechten bereid in de Nederlandse keukens. Japans eten is namelijk niet alleen... bekijk 'Easy Japanese kookboek'
-
Basic cooking 2
Sabine Sälzer & Sebastian Dickhaut
Hoe maak je een goede piccalilly? Welk nagerecht zet je je gasten voor? Wat is ook alweer gratineren? Waar haal je goede vis? 'Basic cooking 2' is precies wat je verwacht: zonder geheimzinnigheid... bekijk 'Basic cooking 2'
-
De smaken van Bretagne
Anouck Schuyesmans & Joris Delanghe
De Bretoense keuken biedt veel meer dan alleen maar de overbekende hartige pannenkoeken met cider en oesters. In deze receptengids worden de vele smaken van Bretagne onthuld. Van... bekijk 'De smaken van Bretagne'
-
Olijfolie
Manfred Meeuwig
Dat olijfolie lekker en gezond is, is algemeen bekend. Maar wat is 'extra vergine', hoe wordt olijfolie geproduceerd, wat is het verschil tussen Italiaanse en Spaanse olie? Wat is geraffineerde olie en welke gerechten... bekijk 'Olijfolie'