Kookboeken van Tirion Uitgevers
-
Winter in de Alpen
Manuela Darling-Gansser
Deze derde, schitterende uitgave van Manuela DarlingGansser is wederom om van te watertanden! Manuela reist van de bergen van St. Moritz af naar de schitterende straten van Zürich. Word verleid... bekijk 'Winter in de Alpen'
-
Gezond met Ramsay
Gordon Ramsay
Je bent wat je eet. En iedereen wil gezond zijn en er op zijn best uitzien. Gordon Ramsay - superfit, eigenaar van driesterrenrestaurants, marathonloper en energieke tv-presentator - is een... bekijk 'Gezond met Ramsay'
-
Pane e Panini
Ursula Ferrigno
Veel mensen hebben nauwelijks tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza's te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno... bekijk 'Pane e Panini'
-
Onder de olijfboom
Manuela Darling-Gansser
Manuela Darling-Gansser neemt ons weer mee op een verrukkelijke reis door haar Italië. Dit boek is wederom een waar feest van het ideale mediterrane leven. Lugano, ten noorden van Milaan gelegen... bekijk 'Onder de olijfboom'
-
Herfst in Piemonte
Manuela Darling-Gansser
Dat Piemonte niet alleen het gebied in Noord-Italië is om doorheen te crossen op weg naar Toscane, dat wisten de culi's allang. Want hier in dit gebied gebeurt het. Hier worden de mooiste producten geoogst... bekijk 'Herfst in Piemonte'
-
Nobody does it better
Trish Deseine
Nergens ter wereld zijn eten en koken zo gepassioneerd en zo hecht met het leven, het hart en de geest verweven als in Frankrijk. Hoe doen de Françaises dat toch? In 'Nobody does it better' leert Trish... bekijk 'Nobody does it better'
-
Verse vis
Rick Stein
Wellicht de beste en meest overzichtelijke gids voor het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren. Dit fraaie, luxe boek bestaat uit drie delen: in deel 1 worden de bereidingstechnieken beschreven... bekijk 'Verse vis'
-
La Dolce Vita
Ursula Ferrigno
Dat Italianen echte levensgenieters zijn, zal niemand ontkennen. Vooral van zoetigheden kunnen ze geen genoeg krijgen. En of het nu om roomijs, cake, chocolade, koffie of noga gaat, de smaak is altijd... bekijk 'La Dolce Vita'
-
Rick Stein's mediterrane odyssee
Rick Stein
Van welke hoek je het Middellandse Zeegebied ook benadert, altijd weer kom je een nieuwe wereld binnen. Op zijn nieuwste culinaire Odyssee doet Rick Stein vele eilanden en kustgebieden... bekijk 'Rick Stein's mediterrane odyssee'
-
Una bella spaghettata
Nikko Amandonico
In Napels is iedereen een expert op het gebied van eten en helemaal op het gebied van de vele verschillende pastagerechten. Iedereen weet precies hoe je een pasta met ragout moet maken... bekijk 'Una bella spaghettata'