Rick Stein's mediterrane odyssee
Van welke hoek je het Middellandse Zeegebied ook benadert, altijd weer kom je een nieuwe wereld binnen. Op zijn nieuwste culinaire Odyssee doet Rick Stein vele eilanden en kustgebieden van dit bijzondere gebied aan. Tijdens zijn reizen, vaak gewoon per veerboot, ontmoet Rick talloze boeiende mensen. Hij zoekt en vindt het beste wat elke streek op culinair terrein te bieden heeft. In het Middellandse Zeegebied spelen trends een verwaarloosbare rol. Van veel meer invloed is de kwaliteit van de citroenoogst en het vakmanschap van een ambachtelijke olijfolieperser. Rick koos meer dan honderd recepten. Het boek is rijkelijk geïllustreerd met werkelijk schitterende foto's van de vele gerechten. De recepten zijn onderverdeeld in hoofdstukken, gewijd aan onder meer mezze en tapas, de mediterrane moestuin, en (scharrel)kipgerechten. 'Rick Stein's mediterrane odyssee' is het verslag van een fascinerende rondreis door een rijk en gevarieerd culinair gebied.
AuteurRick Stein
UitgeverijTirion Uitgevers
- Hardcover
- 216 pagina's
- ISBN 9789043911214
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Bruschetta met tomaat of met tuinbonen en munt van Rick Stein
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Griekse omelet met bladgroenten, prei en feta van Rick Stein
Vegetarisch, 70 min 8,0
-
Spaghetti carbonara van Rick Stein
Vlees, 20 min 8,0
-
Tonijncarpaccio met tomaat en kappertjes van Rick Stein
Vis, 15 min 8,0
-
Zabaglione van rode wijn van Rick Stein
Vegetarisch, 40 min 8,0
Alle Kookboeken van Rick Stein
-
Rick Stein ontdekt de Oriënt
Rick Stein
'Rick Stein ontdekt de Oriënt' is een ambitieuze zoektocht naar de authentieke oosterse keuken, buiten de gebaande paden en toeristische trekpleisters. In dit boek maakt Rick ons deelgenoot... bekijk 'Rick Stein ontdekt de Oriënt'
-
Van kust tot kust
Rick Stein
Rick Stein heeft een passie voor vers voedsel uit verantwoorde bron. Die passie heeft hem naar verschillende continenten gevoerd, langs schitterende kusten en naar de allerbeste producten die de kust... bekijk 'Van kust tot kust'
-
Verse vis
Rick Stein
Wellicht de beste en meest overzichtelijke gids voor het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren. Dit fraaie, luxe boek bestaat uit drie delen: in deel 1 worden de bereidingstechnieken beschreven... bekijk 'Verse vis'
-
Rick Stein's mediterrane odyssee
Rick Stein
Van welke hoek je het Middellandse Zeegebied ook benadert, altijd weer kom je een nieuwe wereld binnen. Op zijn nieuwste culinaire Odyssee doet Rick Stein vele eilanden en kustgebieden... bekijk 'Rick Stein's mediterrane odyssee'