Van kust tot kust
Rick Stein heeft een passie voor vers voedsel uit verantwoorde bron. Die passie heeft hem naar verschillende continenten gevoerd, langs schitterende kusten en naar de allerbeste producten die de kust te bieden heeft. 'Van kust tot kust' bevat ruim 150 van Ricks populairste gerechten die hij heeft verzameld op zijn talloze reizen, van klassieke rundvleespasteitjes van de kliffen van Cornwall tot de gezouten eendenborst met meloen, sojasaus en ingelegde gember uit Sydbey Harbour. De hoofdstukken zijn ingedeeld naar regio: Groot-Brittannië en Ierland, West-Europa, Mediterranee en Midden-Oosten, India, het Verre Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland en Amerika. Daarnaast geeft Stein een aantal basisrecepten en bereidingstechnieken.
AuteurRick Stein
UitgeverijTirion Uitgevers
- Hardcover
- 288 pagina's
- ISBN 9789043912730
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Gebraden kip met pasta en tomaten van Rick Stein
Gevogelte, 80 min 8,0
-
Pannenkoeken met bosbessen-citroenboter van Rick Stein
Vegetarisch, 35 min 8,0
-
Gegrilde garnalen met koolsla van Rick Stein
Vis, 20 min 8,0
-
Aardbeientaart met vanille van Rick Stein
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Nasi goreng met makreel van Rick Stein
Vis, 50 min 8,0
Alle Kookboeken van Rick Stein
-
Rick Stein ontdekt de Oriënt
Rick Stein
'Rick Stein ontdekt de Oriënt' is een ambitieuze zoektocht naar de authentieke oosterse keuken, buiten de gebaande paden en toeristische trekpleisters. In dit boek maakt Rick ons deelgenoot... bekijk 'Rick Stein ontdekt de Oriënt'
-
Van kust tot kust
Rick Stein
Rick Stein heeft een passie voor vers voedsel uit verantwoorde bron. Die passie heeft hem naar verschillende continenten gevoerd, langs schitterende kusten en naar de allerbeste producten die de kust... bekijk 'Van kust tot kust'
-
Verse vis
Rick Stein
Wellicht de beste en meest overzichtelijke gids voor het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren. Dit fraaie, luxe boek bestaat uit drie delen: in deel 1 worden de bereidingstechnieken beschreven... bekijk 'Verse vis'
-
Rick Stein's mediterrane odyssee
Rick Stein
Van welke hoek je het Middellandse Zeegebied ook benadert, altijd weer kom je een nieuwe wereld binnen. Op zijn nieuwste culinaire Odyssee doet Rick Stein vele eilanden en kustgebieden... bekijk 'Rick Stein's mediterrane odyssee'