Kookboeken van Uitgeverij Becht
-
Rauw
Delphine de Montalier
In 'Rauw' staan 115 frisse recepten, van rauw tot heel kort gekookt, zodat al het goede uit de producten behouden blijft. Een prachtig en inspirerend boek vol heerlijke recepten met het beste uit de natuur. Voor lekker... bekijk 'Rauw'
-
Super healthy snacks
Jenna Zoe
Het is tijd om lekker én gezond te snacken. In dit boek verzamelt Jenna Zoe meer dan 60 inspirerende recepten voor snacks, voedzame tussendoortjes en hartige hapjes die je zonder schuldgevoel... bekijk 'Super healthy snacks'
-
Alles over friet
Anne de la Forest
Friet wordt overal ter wereld en in alle denkbare varianten gegeten: groot, klein, dik, dun, Frans, Belgisch of Hollands. De bekendste frieten zijn gemaakt van aardappel, maar in dit uitgebreide kookboek... bekijk 'Alles over friet'
-
Honestly Healthy
Natasha Corrett & Vicki Edgson
Aan de hand van dit kookboek vol eenvoudige recepten (meer dan 100) met een neutrale pH-waarde leer je alles over gezond en gebalanceerd alkalisch eten. Wat je nodig hebt en wat je met een alkalisch... bekijk 'Honestly Healthy'
-
The Green Kitchen
David Frenkiel & Luise Vindahl
'The Green Kitchen' is een sfeervol boek met meer dan 100 supergezonde, overheerlijke recepten voor iedere dag. Met gerechten uit de hele wereld, tips voor een goedgevulde voorraadkast en informatie... bekijk 'The Green Kitchen'
-
Chips
Orathay
In dit boek vind je ruim 30 eenvoudige recepten om gewone én bijzondere 'huisgemaakte' chips en frieten te maken, zoals chips van zwarte truffelaardappel, chips van allerlei groenten, nachos en diverse soorten frieten als... bekijk 'Chips'
-
Greendelicious Kruiden
Natascha Boudewijn
Na het succesvolle 'Greendelicious - Puur koken met je eigen oogst' neemt Natascha Boudewijn de lezer met groene vingers in 'Greendelicious Kruiden' mee op een culinaire reis door de wereld van kruiden... bekijk 'Greendelicious Kruiden'
-
De Hollandse pot
Claartje Lindhout
Aan de hand van 'De Hollandse pot' kun je uit elke provincie een compleet streekmenu maken, met helder beschreven recepturen van steeds een voor-, hoofd- en nagerecht per provincie... bekijk 'De Hollandse pot'
-
De lekkerste drie-eenheid op het bord
Hugh Fearnley-Whittingstall
Hoe eenvoudig kan het zijn...! Combineer drie geweldige ingrediënten en creëer de goddelijkste gerechten. Op deze simpele manier ontdek je heerlijke smaakcombinaties, allemaal even... bekijk 'De lekkerste drie-eenheid op het bord'
-
TexMex
Jonas Cramby
De smaken van de gerechten op de grens van Texas en Mexico zijn bekend en geliefd, maar niet iedereen weet hoe makkelijk het is om ze zelf klaar te maken. In het stoere boek 'TexMex' staan meer dan 70 recepten... bekijk 'TexMex'