Doordeweeks

Hugh Fearnley-Whittingstall, de auteur van 'Veg!', schrijft in 'Doordeweeks' over het eten dat hij thuis elke dag klaarmaakt - over hoe hij het ontbijt voor elkaar krijgt met drie hongerige kinderen aan tafel, hoe hij groente en fruit gebruikt als het belangrijkste onderdeel van de maaltijd en waarom veel van zijn favoriete gerechten bestaan uit restjes van een eerdere maaltijd. Goede maaltijden, bereid met verse ingrediënten, zouden het 'hart' van elke familiekeuken moeten vormen en dit boek laat zien hoe!
AuteurHugh Fearnley-Whittingstall
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 416 pagina's
- ISBN 9789023014409
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Kip uit de oven met paddenstoelen en cider
Gevogelte, 120 min 8,0
-
Snijbonen met knoflook
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Aardappelen uit de oven met citroen, rozemarijn en tijm
Vegetarisch, 60 min 8,0
-
In honing gebakken rabarber
Vegetarisch, 60 min 8,0
-
Opgerolde kletskoppen met honing
Vegetarisch, 30 min 9,0
Alle Kookboeken van Becht / HarperCollins Holland
-
Het airfryerboek
Sabine Koning
In 'Het airfryerboek' leert Sabine Koning je hoe je met een airfryer de allerlekkerste gerechten op tafel kunt zetten. Na haar twee supersuccesvolle slowcookerboeken besloot Sabine om een ander geliefd keukenapparaat in het zonnetje... bekijk 'Het airfryerboek'
-
Eten en leven met kanker
Joke Boon
Toen bij Joke Boon begin 2023 darmkanker werd geconstateerd, zette dat haar leven op z'n kop. Kanker had op álles impact, ook op haar eetlust. In 'Eten en leven met kanker' deelt ze daarom 80 recepten waarmee je tóch van eten kunt genieten... bekijk 'Eten en leven met kanker'
-
Ma petite pâtisserie
Audrey Krief
'Ma petite pâtisserie' is het eerste boek van Audrey Krief, de Parisienne die 10 jaar geleden in Amsterdam neerstreek om een echte Franse patisserie te starten: My Little Patisserie. In 'Ma petite pâtisserie' maak je kennis met al het lekkers... bekijk 'Ma petite pâtisserie'
-
Van de plank
Elize van Steen
Met 'Van de plank' van Elize van Steen (@deli_zabeth) maak je feestelijke en originele grazing boards en borrelplanken voor élk moment. Wanneer je gasten over de vloer hebt wil je graag iets feestelijks op tafel zetten. En wat is er beter dan... bekijk 'Van de plank'
-
Paddenstoelen
Martin Nordin
In 'Paddenstoelen' geeft Martin Nordin je meer dan 70 vegetarische recepten waarin allerlei soorten paddenstoelen de show stelen. Van kastanjechampignons en portobello's tot oesterzwammen en shiitake - er zijn ontzettend veel heerlijke... bekijk 'Paddenstoelen'
-
Oma's bakboek
Stichting Oma's Soep
In 'Oma's bakboek' van stichting Oma's Soep leer je zelf al het lekkers te maken dat oma je bij de koffie voorschotelt. Denk aan een heerlijke plak kruidkoek, Moskovisch gebak of een stuk versgebakken appeltaart (met slagroom!)... bekijk 'Oma's bakboek'
-
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Hét slowcookerboek voor vegetariërs en iedereen die dol is op smaakvolle gerechten! Met 'Het vega slowcookerboek' van Sabine Koning - bekend van OhMyFoodness - maak jij de allerlekkerste vegetarische gerechten uit de slowcooker... bekijk 'Het vega slowcookerboek'
-
30 receptkaarten - Soep
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Soep' maak je de lekkerste soepen klaar. Denk aan soepen van over de hele wereld, koude én warme soepen en soepen voor vegetariërs en alleseters - er is voor iedere soepliefhebber wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Soep'
-
30 receptkaarten - Salade
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Salade' maak je de allerlekkerste salades klaar. Ontdek salades met pit, extra crunch, een lekker zuurtje, salades met vis, vlees of alleen met veggies - er is voor ieder wel wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Salade'
-
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
Duik de keuken in en kook mee met de seizoenen van de Italiaanse keuken met 'Wilde vijg & venkel'! In dit prachtige kookboek van Letitia Clark kook je het hele jaar rond heerlijke Italiaanse gerechten met de beste producten van ieder seizoen... bekijk 'Wilde vijg & venkel'