30 receptkaarten - BBQ

Het is tijd om de barbecue aan te steken! Met de 30 receptkaarten van 'BBQ' heb jij zo inspiratie opgedaan voor je volgende barbecue-feestje - of nu weinig of alle tijd hebt om te grillen. Serveer klassieke kipsaté met pindasaus en gegrilde avocado, of verras met spareribs met tamarindeglaze en ingelegde rode ui. Liever vis of vega van de barbecue? Ga dan voor gegrilde artisjokharten met basilicum-hollandaise of gaar langzaam zalmpakketjes op het rooster. Deze box zit vol heerlijke recepten om jouw barbecue tot een succes te maken. De kaarten zijn praktisch in gebruik, afneembaar én mee te nemen als boodschappenlijstje. En met behulp van de handige iconen zie je in een oogopslag welke recepten voldoen aan jouw specifieke eetwensen. Met de receptkaarten van Becht wordt barbecueën een fluitje van een cent.
AuteurDiverse auteurs
UitgeverijUitgeverij Becht
- Kaartenset
- 30 pagina's
- ISBN 9789023017240
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Couscous salade met halloumi en gegrilde perzik
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Linzenburgers met salsa verde
Vegetarisch, 50 min 8,0
-
Clafoutis met pure chocolade en kersen
Vegetarisch, 55 min 8,0
Alle Kookboeken van Becht / HarperCollins Holland
-
Het airfryerboek
Sabine Koning
In 'Het airfryerboek' leert Sabine Koning je hoe je met een airfryer de allerlekkerste gerechten op tafel kunt zetten. Na haar twee supersuccesvolle slowcookerboeken besloot Sabine om een ander geliefd keukenapparaat in het zonnetje... bekijk 'Het airfryerboek'
-
Eten en leven met kanker
Joke Boon
Toen bij Joke Boon begin 2023 darmkanker werd geconstateerd, zette dat haar leven op z'n kop. Kanker had op álles impact, ook op haar eetlust. In 'Eten en leven met kanker' deelt ze daarom 80 recepten waarmee je tóch van eten kunt genieten... bekijk 'Eten en leven met kanker'
-
Ma petite pâtisserie
Audrey Krief
'Ma petite pâtisserie' is het eerste boek van Audrey Krief, de Parisienne die 10 jaar geleden in Amsterdam neerstreek om een echte Franse patisserie te starten: My Little Patisserie. In 'Ma petite pâtisserie' maak je kennis met al het lekkers... bekijk 'Ma petite pâtisserie'
-
Van de plank
Elize van Steen
Met 'Van de plank' van Elize van Steen (@deli_zabeth) maak je feestelijke en originele grazing boards en borrelplanken voor élk moment. Wanneer je gasten over de vloer hebt wil je graag iets feestelijks op tafel zetten. En wat is er beter dan... bekijk 'Van de plank'
-
Paddenstoelen
Martin Nordin
In 'Paddenstoelen' geeft Martin Nordin je meer dan 70 vegetarische recepten waarin allerlei soorten paddenstoelen de show stelen. Van kastanjechampignons en portobello's tot oesterzwammen en shiitake - er zijn ontzettend veel heerlijke... bekijk 'Paddenstoelen'
-
Oma's bakboek
Stichting Oma's Soep
In 'Oma's bakboek' van stichting Oma's Soep leer je zelf al het lekkers te maken dat oma je bij de koffie voorschotelt. Denk aan een heerlijke plak kruidkoek, Moskovisch gebak of een stuk versgebakken appeltaart (met slagroom!)... bekijk 'Oma's bakboek'
-
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Hét slowcookerboek voor vegetariërs en iedereen die dol is op smaakvolle gerechten! Met 'Het vega slowcookerboek' van Sabine Koning - bekend van OhMyFoodness - maak jij de allerlekkerste vegetarische gerechten uit de slowcooker... bekijk 'Het vega slowcookerboek'
-
30 receptkaarten - Soep
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Soep' maak je de lekkerste soepen klaar. Denk aan soepen van over de hele wereld, koude én warme soepen en soepen voor vegetariërs en alleseters - er is voor iedere soepliefhebber wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Soep'
-
30 receptkaarten - Salade
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Salade' maak je de allerlekkerste salades klaar. Ontdek salades met pit, extra crunch, een lekker zuurtje, salades met vis, vlees of alleen met veggies - er is voor ieder wel wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Salade'
-
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
Duik de keuken in en kook mee met de seizoenen van de Italiaanse keuken met 'Wilde vijg & venkel'! In dit prachtige kookboek van Letitia Clark kook je het hele jaar rond heerlijke Italiaanse gerechten met de beste producten van ieder seizoen... bekijk 'Wilde vijg & venkel'