Ramen
'Ramen' is hét boek voor ramenliefhebbers. Met deze overheerlijke en gemakkelijk te bereiden recepten zet jij in een mum van tijd een dampende kop noedelsoep op tafel. Duik de keuken in en maak een traditionele Japanse variant met runderbouillon en gekaramelliseerde varkensreepjes of bereid een fantastische vega variant zoals de tofuramen met paddenstoelen. Voor ieder is er een heerlijk ramenrecept aanwezig, of je nu alleseter of vegetariër bent. Kies je noedels, groente, proteïne en toppings en duik de keuken in. Je favoriete gerecht is met 'Ramen' binnen handbereik.
AuteurLelia Castello
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 72 pagina's
- ISBN 9789023017172
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Ramen met gepaneerde kip
Gevogelte, 40 min 8,0
-
Ramen met gelakte zalm en komkommer
Vis, 40 min 8,0
-
Ramen met zoete aardappel
Vegetarisch, 60 min 8,0
Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht
-
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Hét slowcookerboek voor vegetariërs en iedereen die dol is op smaakvolle gerechten! Met 'Het vega slowcookerboek' van Sabine Koning - bekend van OhMyFoodness - maak jij de allerlekkerste vegetarische gerechten uit de slowcooker... bekijk 'Het vega slowcookerboek'
-
30 receptkaarten - Soep
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Soep' maak je de lekkerste soepen klaar. Denk aan soepen van over de hele wereld, koude én warme soepen en soepen voor vegetariërs en alleseters - er is voor iedere soepliefhebber wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Soep'
-
30 receptkaarten - Salade
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Salade' maak je de allerlekkerste salades klaar. Ontdek salades met pit, extra crunch, een lekker zuurtje, salades met vis, vlees of alleen met veggies - er is voor ieder wel wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Salade'
-
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
Duik de keuken in en kook mee met de seizoenen van de Italiaanse keuken met 'Wilde vijg & venkel'! In dit prachtige kookboek van Letitia Clark kook je het hele jaar rond heerlijke Italiaanse gerechten met de beste producten van ieder seizoen... bekijk 'Wilde vijg & venkel'
-
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
In 'Het groene kookboek' vind je heerlijke vegetarische en vegan gerechten voor iedere dag van de week. Van recepten die 15 tot 30 minuten bereidingstijd hebben - perfect voor drukke (werk)dagen - tot gerechtjes om te delen en maaltijden voor... bekijk 'Het groene kookboek'
-
Burgers
Louis Girod
Met 'Burgers' maak je zelf de lekkerste hamburgers klaar. Van klassiekers als een bacon-cheeseburger tot een knapperige kip- of visburger: álle recepten uit dit boek zitten bomvol smaak. Uiteraard kunnen de vega-varianten niet ontbreken... bekijk 'Burgers'
-
Tasty Asia
Filip Poon
In 'Tasty Asia' van Filip Poon vind je een grote verzameling gerechten uit Aziatische keukens, van Japan en China tot Korea en Thailand. Of je nu een tafel vol streetfood wilt maken voor je vrienden, op zoek bent naar een snelle maaltijd voor... bekijk 'Tasty Asia'
-
30 receptkaarten - BBQ
Diverse auteurs
Het is tijd om de barbecue aan te steken! Met de 30 receptkaarten van 'BBQ' heb jij zo inspiratie opgedaan voor je volgende barbecue-feestje - of nu weinig of alle tijd hebt om te grillen. Deze box zit vol heerlijke recepten om jouw barbecue... bekijk '30 receptkaarten - BBQ'
-
30 receptkaarten - Pasta
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten van 'Pasta' ontdek je allerlei soorten pastarecepten, van klassiekers als pasta bolognese, spaghetti aglio e olio en mac & cheese uit de oven tot verrassende tagliatelle met zalm en avocado-dillesaus of... bekijk '30 receptkaarten - Pasta'
-
30 receptkaarten - Groente
Diverse auteurs
Een verrassende avondmaaltijd boordevol groenten op tafel zetten? Met de 30 receptkaarten van 'Groente' ontdek je de veelzijdige manieren waarop je groente kunt bereiden. Deze box biedt volop inspiratie om elke dag lekkere vega of vegan... bekijk '30 receptkaarten - Groente'