Kookboeken van Unieboek - Van Dishoeck
-
No-nonsense barbecueën
Ross Dobson
Dit boek met 100 no-nonsense recepten is alles wat je nodig hebt om te barbecueën. Met zijn verrukkelijke selectie simpele grill- en bakplaatrecepten, prachtige fotografie en onderscheidende... bekijk 'No-nonsense barbecueën'
-
Specerijen
Jane Lawson
'Specerijen' is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in tal van keukens en culturen. Het is meer... bekijk 'Specerijen'
-
Fresh + fast
Michelle Cranston
'Fresh + fast' viert de groene link tussen gezondheid, vitaliteit en prachtig eten en bevat meer dan 100 buitengewone, nieuwe recepten van Michelle Cranston. Bij elk gerecht gaat het om verse... bekijk 'Fresh + fast'
-
Rund
John Torode
In 'Rund' leert John Torode, chef-kok en restauranteigenaar, je op elke mogelijke wijze rundvlees te bereiden. Naast geweldige recepten geeft hij ook uitgebreide informatie over de verschillende rassen en de geschikte... bekijk 'Rund'
-
Verborgen smaken
John Burton Race
John Burton Race is een topchef met een passie voor heerlijk eten. In dit boek werkt hij met zijn favoriete ingrediënten: de fijnste groenten en fruit, de verste zeevruchten, de mooiste braadstukken en het beste... bekijk 'Verborgen smaken'
-
Het aspergeboek
Herman van Ham & Wiel Basten
Het enige complete boek dat de herkomst, teelt en bereiding van deze exquise groente beschrijft. Iedere beginner kan met het basisrecept en de eenvoudige gerechten uit de voeten, een heerlijke kennismaking... bekijk 'Het aspergeboek'
-
1080 Recepten
Simone & Inés Ortega
Ruim 30 jaar geleden kwam '1080 recetas de cocina' uit en nog steeds vliegt hét kookboek dat in elk Spaans huishouden gebruikt wordt dagelijks over de Spaanse toonbanken. Inmiddels zijn er al meer dan... bekijk '1080 Recepten'
-
De 4 seizoenen keuken
Michele Cranston
'De 4 seizoenen keuken' is een levendige viering van verse producten en de veranderlijke stemming van seizoenen. Michele Cranston haalt inspiratie uit de Méditerranée, het Midden-Oosten, Azië... bekijk 'De 4 seizoenen keuken'
-
De Creoolse Keuken
Babette de Rozières
Winnaar 'Kookboek van het jaar 2008'! 'De Creoolse Keuken' brengt het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen. Van vis en schaaldieren tot punches en frappé's... bekijk 'De Creoolse Keuken'
-
De Zilveren Lepel
diverse auteurs
Dé Italiaanse kookbijbel, 'Il cucchiaio d'argento', is 50 jaar na verschijnen nu in het Nederlands verkrijgbaar. De uitgave, waarin recepten uit iedere regio in Italië zijn verzameld, is het enige boek dat in bijna elke... bekijk 'De Zilveren Lepel'