De Creoolse Keuken
Winnaar 'Kookboek van het jaar 2008'! 'De Creoolse Keuken' brengt het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen. Van vis en schaaldieren tot punches en frappé's. Je komt bovendien niet alleen alles te weten over deze uitbundige Caraïbische cuisine, maar je krijgt ook een inkijkje in het zonnige land en de warme cultuur. Elk recept is geïllustreerd met beelden die de opgewekte en kleurrijke sfeer oproepen van het landschap en de mensen.
AuteurBabette de Rozières
UitgeverijUnieboek - Van Dishoeck
- Gebonden
- 360 pagina's
- ISBN 9789047506164
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Kipfilet met kaneel en kokosmelk uit de oven
Gevogelte, 50 min 8,0
-
Konijn in mosterdsaus met cacao
Vlees, 70 min 8,0
-
Kerstham met ananas
Vlees, 145 min 8,0
-
Rijst met kidneybonen
Vlees, 180 min 8,0
-
Entrecote uit Guadeloupe
Vlees, 15 min 8,0
Alle Kookboeken over de Creoolse keuken
-
De Creoolse Keuken
Babette de Rozières
Winnaar 'Kookboek van het jaar 2008'! 'De Creoolse Keuken' brengt het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen. Van vis en schaaldieren tot punches en frappé's... bekijk 'De Creoolse Keuken'