Gebakken krielaardappeltjes met spek

2 personen
bereiden

waardering 7,9obv 13 waarderingen

Bevat per portie

330 kcal
7 g eiwit
18 g vet
35 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 350 g krielaardappeltjes
  • 20 g boter
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 50 g katenspek, in kleine blokjes
  • 2 takjes peterselie, fijngeknipt

Bereiden

Kook de krielaardappeltjes 10 minuten in weinig water met zout. Giet de aardappeltjes af.

Verhit de boter in een koekenpan. Bak de ui en het spek ca. 3 minuten. Voeg de aardappeltjes toe en bak ze, regelmatig omscheppend, in ca. 10 minuten goudbruin. Maal er peper boven en strooi de peterselie erover. Lekker met een tomatensalade.

Het recept 'Gebakken krielaardappeltjes met spek' wordt je aangeboden door . Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Gebakken aardappelen tips

Reacties op dit recept

  • sabine Altijd lekker!!