Gebakken krielaardappeltjes met spek
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
330 kcal
7 g eiwit
18 g vet
35 g koolhydraten
Ingrediënten
- 350 g krielaardappeltjes
- 20 g boter
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 50 g katenspek, in kleine blokjes
- 2 takjes peterselie, fijngeknipt
Bereiden
Kook de krielaardappeltjes 10 minuten in weinig water met zout. Giet de aardappeltjes af.
Verhit de boter in een koekenpan. Bak de ui en het spek ca. 3 minuten. Voeg de aardappeltjes toe en bak ze, regelmatig omscheppend, in ca. 10 minuten goudbruin. Maal er peper boven en strooi de peterselie erover. Lekker met een tomatensalade.
Het recept 'Gebakken krielaardappeltjes met spek' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com
Gebakken aardappelen tips
Reacties op dit recept
- sabine Altijd lekker!!