Aardappelspiesjes met knoflook
12 porties
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 24 krielaardappeltjes, in de schil
- 6 sjalotjes, gehalveerd
- 12 teentjes knoflook
- 2 rode pepers, gehalveerd en in 12 stukjes
- 2-3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel gehakte peterselie
Bereiden
Kook de aardappelen gaar.
Bak de halve sjalotjes met de knoflookteentjes beetgaar in 2-3 minuten.
Stel 12 kleine spiesjes samen van knoflook, aardappel, peper en sjalot.
Marineer de spiesjes in 2-3 eetlepels olijfolie.
Rooster de spiesjes boven een open vuurtje of in de hete pan. Bestrooi met gehakte peterselie en zout.
Extra benodigd
12 houten prikkers
Kookboek
Het recept 'Aardappelspiesjes met knoflook' is afkomstig uit het kookboek...
Tapas!
Jessica Verbruggen
Tapas eten maakt net zozeer deel uit van een dag uit het Spaanse leven als ontbijten, lunchen, siësta houden en dineren. Of meer nog. Hoe klein of eenvoudig... lees verder
© Caplan Books