Bladerdeeghapjes met blauwe kaas

  • 4 stuks
  • 15 min
  • waardering 8,5
  • Gebak
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 291 kcal
  • 16 g eiwit
  • 14 g vet
  • 26 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 plakjes diepvriesbladerdeeg
  • 50 g blauwe kaas
  • 4 takjes verse tijm
  • 0,5 losgeklopt ei
  • 4 gepelde walnoten
  • 1 eetlepel honing

Bereiden

Laat het bladerdeeg ontdooien en leg in het midden van elk plakje wat blauwe kaas.

Ris de blaadjes van de takjes tijm en strooi ze over de kaas.

Klap de hoeken van het bladerdeeg naar binnen en druk ze in het midden iets aan.

Leg de pakketjes op het bakpapier en bestrijk met losgeklopt ei.

Bak de hapjes 10 minuten op 180 °C.

Druk een walnoot in het midden en serveer met de honing.

Extra benodigd

Bakpapier

Bereiding in de oven

Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de pakketjes 15 minuten.

Opmerking

Voor dit makkelijke maar heerlijke hapje gebruik je jouw favoriete blauwe kaas.

Kookboek

Het recept 'Bladerdeeghapjes met blauwe kaas' is afkomstig uit het kookboek...

Bakken in de airfryer

Simone van der Koelen

De airfryer is een alleskunner volgens Simone van der Koelen. En dat is precies wat ze wil laten zien in 'Bakken in de airfryer'. In dit boek bakt Simone heerlijke zoete broodjes, taart, cupcakes, broodjes en broden. Maar ook hartige snacks, hapjes... lees verder

© Forte Culinair

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Overige bakrecepten recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!