Bladerdeeghapjes met blauwe kaas
bereiden
Bevat per portie
291 kcal
16 g eiwit
14 g vet
26 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 plakjes diepvriesbladerdeeg
- 50 g blauwe kaas
- 4 takjes verse tijm
- 0,5 losgeklopt ei
- 4 gepelde walnoten
- 1 eetlepel honing
Bereiden
Laat het bladerdeeg ontdooien en leg in het midden van elk plakje wat blauwe kaas.
Ris de blaadjes van de takjes tijm en strooi ze over de kaas.
Klap de hoeken van het bladerdeeg naar binnen en druk ze in het midden iets aan.
Leg de pakketjes op het bakpapier en bestrijk met losgeklopt ei.
Bak de hapjes 10 minuten op 180 °C.
Druk een walnoot in het midden en serveer met de honing.
Extra benodigd
Bakpapier
Bereiding in de oven
Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de pakketjes 15 minuten.
Opmerking
Voor dit makkelijke maar heerlijke hapje gebruik je jouw favoriete blauwe kaas.
Kookboek
Het recept 'Bladerdeeghapjes met blauwe kaas' is afkomstig uit het kookboek...
Bakken in de airfryer
Simone van der Koelen
De airfryer is een alleskunner volgens Simone van der Koelen. En dat is precies wat ze wil laten zien in 'Bakken in de airfryer'. In dit boek bakt Simone heerlijke zoete broodjes, taart, cupcakes, broodjes en broden. Maar ook hartige snacks, hapjes
... lees verder © Forte Culinair