Mug cake yoghurt
1 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 30 g boter
- 1 ei
- 4 eetlepels suiker
- 1 theelepel vanillesuiker
- 3 theelepels yoghurt
- 6 eetlepels bloem
- ½ theelepel bakpoeder
- 2½ theelepel poedersuiker
- 6 eetlepels rood fruit
Bereiden
Laat de boter 20 seconden in een kom in de magnetron (800 watt) smelten.
In een beker: voeg al kloppend achtereenvolgens het ei, de suiker, de vanillesuiker, de yoghurt, de bloem, het bakpoeder en de gesmolten boter toe.
Zet de beker 1 minuut en 40 seconden in de magnetron (800 watt).
Plet voor de rodevruchtensaus in een kom het rode fruit met 2 theelepels poedersuiker. Roer goed door elkaar.
Zeef ½ theelepel poedersuiker boven de mug cake en schep er een beetje rodevruchtensaus op.
Kookboek
Het recept 'Mug cake yoghurt' is afkomstig uit het kookboek...
Mug cakes
Lene Knudsen
Een eenpersoonscakeje direct gebakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen twee minuten staat er een heerlijke traktatie klaar voor de zoete... lees verder
© Uitgeverij Becht