Pepernoten van havermout
30 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 175 g havermeel
- 5 eetlepels amandelmelk
- 60 g kokosolie
- 5 Asphikan dadels, zonder pit, in stukjes
- 2 eetlepels dadelstroop
- 2 eetlepels speculaaskruiden
- 1 eetlepel kaneel
- 1 eetlepel baksoda
- snufje zout
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
Doe alle ingrediënten in een kom en meng het geheel tot een stevig deeg.
Vorm 30 kleine balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Bak ze in ca. 15 minuten mooi bruin.
Extra benodigd
Bakpapier, keukenmachine met kneedhaak
Kookboek
Het recept 'Pepernoten van havermout' is afkomstig uit het kookboek...
Havermoutje
Pascalle Bonnier & Mathijs Kok
Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? In 70 recepten tonen... lees verder
© Uitgeverij Carrera