Ciabatta met gorgonzola en rode ui

  • 1 persoon
  • 10 min
  • waardering 7
  • Lunchgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 438 kcal
  • 24 g eiwit
  • 25 g vet
  • 30 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 kleine rode ui, in dunne partjes
  • 1 ciabatta broodje
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 30 g rucola
  • 75 g gorgonzola, in plakjes
  • 1 theelepel balsamicoazijn

Bereiden

Verwarm een grillpan voor tot gloeiend heet. Rooster de partjes ui in de grillpan in ca. 3-5 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig.

Snijd de ciabatta overlangs open en besprenkel de snijvlakken met olijfolie. Leg de onderkant op een bord en verdeel de rucola erover. Leg de plakjes gorgonzola op de rucola.

Schep de rode ui om met de balsamicoazijn en zout en peper naar smaak en verdeel de partjes over de gorgonzola. Leg de bovenkant van de ciabatta erop.

Extra benodigd

Grillpan

Bron

Het recept 'Ciabatta met gorgonzola en rode ui' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Ciabatta recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!