Ciabatta met zalm en heilbot
- 16 stuks
- 15 min
- waardering 7,8
- Hapje
- Hollands
- Vis
Ingrediënten
- 1 ciabatta, in plakken van ca. 1 cm
- 100 g gerookte zalm, in reepjes
- 100 g gerookte heilbot, in reepjes
- 1 sjalotje, fijngesneden
- sap van 1 citroen
- 10 sprieten bieslook, gehakt
- olijfolie
Bereiden
Smeer het brood aan beide kanten in met olijfolie en rooster het in een oven van 200 °C.
Meng de zalm met de heilbot, het sjalotje en het citroensap.
Beleg de ciabatta met het zalmmengsel en garneer met het bieslook.
Kookboek
Het recept 'Ciabatta met zalm en heilbot' is afkomstig uit het kookboek...
Toast!
Loes Verhoeven & Jessica Verbruggen
'Toast!' laat in 80 creatieve en vernieuwende recepten zien hoe u van een simpele boterham in een handomdraai de lekkerste tosti's, toastjes, hapjes en snacks... lees verder
© Caplan Books