Clubsandwich met avocado, kipfilet en paprika

  • 1 persoon
  • 10 min
  • waardering 7,7
  • Lunchgerecht
  • Engels
  • Gevogelte

bevat per portie

  • 909 kcal
  • 35 g eiwit
  • 57 g vet
  • 62 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 sneetjes wit casinobrood
  • ½ avocado
  • 1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • mespunt chilipoeder
  • 6 plakjes kipfilet (vleeswaar)
  • 1 hardgekookt ei, in plakjes
  • 1 rode geroosterde paprika (pot), in repen
  • 50 g gemengde sla
  • 1 eetlepel dressing naar keuze

Bereiden

Rooster de sneetjes brood. Prak het vruchtvlees van de avocado in een diep bord fijn. Meng het bieslook, mayonaise en chilipoeder erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Bestrijk 3 sneetjes brood met de avocadospread en beleg ze met de losjes dubbelgevouwen plakjes kipfilet, plakjes ei en repen paprika.

Leg de sneetjes op elkaar en dek ze af met het laatste sneetje. Snijd de clubsandwich diagonaal in vieren en zet elk stapeltje vast met een satéprikker. Verdeel de sla over het bord en sprenkel de dressing erover. Verdeel de spiesjes clubsandwich over het bord.

Extra benodigd

Satéprikkers

Bron

Het recept 'Clubsandwich met avocado, kipfilet en paprika' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (19 stemmen)

Clubsandwich recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!