Crostini met gestoomde makreel
10 stuks
bereiden
bereiden
Bevat per portie
115 kcal
5 g eiwit
8 g vet
5 g koolhydraten
Ingrediënten
- 2 meergranen pistolets, elk in 5 lange dunne plakjes
- 1 grote teen knoflook, gehalveerd
- 3 eetlepels olijfolie
- 75 g rucola
- 200 g gestoomde makreel, in stukken
- 2 geroosterde paprika's (pot), in reepjes
Bereiden
Rooster de plakjes brood onder een voorverwarmde grill aan beide kanten goudbruin.
Wrijf de sneetjes in met knoflook en besprenkel ze royaal met olijfolie.
Verdeel de rucola, gestoomde makreel en paprikareepjes over de crostini.
Het recept 'Crostini met gestoomde makreel' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau
Crostini tips
Reacties op dit recept
-
hansje
Ik zou heel graag het recept crostini met gestoomde makreel willen maken, maar kan nergens ontdekken hoe en met wat je de makreel moet stomen. Zouden jullie dat aub willen doorgeven, ik ben gek op makreel en probeer alle variaties.
Groet Hansje - redactie okoko recepten Gestoomde makreel is verkrijgbaar bij de viswinkel.
- Danny Ik heb gewoon gerookte makreel genomen. Dat smaakte ook prima. De paprika's uit pot heb ik een paar minuutjes mee in de oven gelegd, dan zijn ze lekker droog. Al met al een heerlijk hapje.