Crostini met gestoomde makreel
- 10 stuks
- 10 min
- waardering 7,9
- Hapje
- Italiaans
- Vis
bevat per portie
- 115 kcal
- 5 g eiwit
- 8 g vet
- 5 g koolhydraten
Ingrediënten
- 2 meergranen pistolets, elk in 5 lange dunne plakjes
- 1 grote teen knoflook, gehalveerd
- 3 eetlepels olijfolie
- 75 g rucola
- 200 g gestoomde makreel, in stukken
- 2 geroosterde paprika's (pot), in reepjes
Bereiden
Rooster de plakjes brood onder een voorverwarmde grill aan beide kanten goudbruin.
Wrijf de sneetjes in met knoflook en besprenkel ze royaal met olijfolie.
Verdeel de rucola, gestoomde makreel en paprikareepjes over de crostini.
Bron
Het recept 'Crostini met gestoomde makreel' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau