Paasbrood met mascarpone en lemon curd

  • 2 personen
  • 5 min
  • waardering 7,5
  • Ontbijt
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 220 kcal
  • 6 g eiwit
  • 7 g vet
  • 32 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 volle eetlepel geschaafde amandelen
  • ½ zakje vanillesuiker
  • 75 g mascarpone
  • 2 sneetje paasbrood
  • 3 eetlepels lemon curd (of citroenmarmelade)
  • poedersuiker

Bereiden

Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Laat ze op een bordje afkoelen. Roer de vanillesuiker door de mascarpone.

Bestrijk elk sneetje eerst met 1 eetlepel lemon curd en dan royaal met de mascarpone. Verdeel de rest van de lemon curd en de amandelen erover en strooi er rijkelijk poedersuiker over.

Bron

Het recept 'Paasbrood met mascarpone en lemon curd' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Paasbrood recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!