Paasbrood met mascarpone en sinaasappel

  • 2 personen
  • 10 min
  • waardering 7,7
  • Ontbijt
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 408 kcal
  • 11 g eiwit
  • 21 g vet
  • 43 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel
  • 2 theelepels vloeibare honing
  • 25 g gepelde ongezouten pistachenootjes of hazelnoten, grof gehakt
  • 75 g mascarpone
  • 2 sneetjes paasbrood

Bereiden

Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil er dun af. Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Laat de partjes op keukenpapier uitlekken. Roer de sinaasappelrasp, de honing en de helft van de nootjes door de mascarpone.

Bestrijk de sneetjes paasbrood royaal met de mascarpone en leg de partjes sinaasappel er naast elkaar op. Strooi de nootjes erover.

Bron

Het recept 'Paasbrood met mascarpone en sinaasappel' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Paasbrood recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!