Paasbrood met mascarpone en sinaasappel
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
408 kcal
11 g eiwit
21 g vet
43 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 sinaasappel
- 2 theelepels vloeibare honing
- 25 g gepelde ongezouten pistachenootjes of hazelnoten, grof gehakt
- 75 g mascarpone
- 2 sneetjes paasbrood
Bereiden
Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil er dun af. Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Laat de partjes op keukenpapier uitlekken. Roer de sinaasappelrasp, de honing en de helft van de nootjes door de mascarpone.
Bestrijk de sneetjes paasbrood royaal met de mascarpone en leg de partjes sinaasappel er naast elkaar op. Strooi de nootjes erover.
Het recept 'Paasbrood met mascarpone en sinaasappel' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood