Gegrilde sandwich met grottenham, pesto en Parmezaanse kaas
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 courgette
- olijfolie
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 10 trostomaatjes, in partjes
- gemengde sla
- 8 sneden grof boerenbrood
- pesto
- grottenham
- 200 g Parmezaanse kaas, in dunne plakken geschaafd
Bereiden
Snijd de courgette in de lengte in 8 plakken en marineer deze in wat olijfolie en gehakte knoflook. Meng de partjes trostomaat samen met wat olijfolie door de sla. Grill de courgette en de dikke plakken boerenbrood.
Besmeer de helft van het brood met pesto en beleg die met de sla en tomaatjes. Leg hierop de gegrilde courgette en de grottenham. Bestrooi met de dunne plakken Parmezaanse kaas. Leg de andere helft van het brood erop en snijd de sandwiches schuin door.
Extra benodigd
Grillpan
Kookboek
Het recept 'Gegrilde sandwich met grottenham, pesto en Parmezaanse kaas' is afkomstig uit het kookboek...
Raapsteeltje
Simone Kroon & Sándor Schiferli
Koken met eerlijke, gezonde en authentieke ingrediënten: 'Raapsteeltje' laat zien waar je de producten vindt en hoe je ze kunt bereiden. Voor elk product worden
... lees verder © Uitgeverij TerraSandwich tips
Reacties op dit recept
- Martine Heerlijk!