Sandwich met grotchampignons en bleu d'Auvergne
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 250 g grotchampignons, in plakken
- boter
- 6 sneetjes bruin vloerbrood
- 50 g spinazieblaadjes
- 50 g bleu d'Auvergne, verkruimeld
Bereiden
Bak de paddestoelen in een droge koekenpan tot het vocht verdampt is. Voeg nu wat boter, zout en peper naar smaak toe. Bak de paddestoelen bruin.
Rooster het brood in een broodrooster of onder de grill.
Beleg 1 geroosterde boterham met spinazie, kaas en paddestoelen. Leg hier een volgende boterham op en beleg deze op dezelfde wijze. Eindig met een 3e snee toast bovenop. Maak zo 2 sandwiches.
Snijd beide stapeltjes schuin doormidden.
Kookboek
Het recept 'Sandwich met grotchampignons en bleu d'Auvergne' is afkomstig uit het kookboek...
Toast!
Loes Verhoeven & Jessica Verbruggen
'Toast!' laat in 80 creatieve en vernieuwende recepten zien hoe u van een simpele boterham in een handomdraai de lekkerste tosti's, toastjes, hapjes en snacks... lees verder
© Caplan Books