Wentelteefjes met kaneel

4 personen
bereiden

waardering 8obv 17 waarderingen

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 200 ml melk
  • 2-3 eetlepels Grand Marnier of sinaasappelsap
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 oud (stok)brood
  • 25 g boter
  • kaneel
  • poedersuiker

Bereiden

Klop in een lage, wijde kom de eieren los met de melk, Grand Marnier, suiker en vanillesuiker.

Snijd het (stok)brood in 12 dikke plakken, wentel ze door het eimengsel en laat ze ca. 10 minuten weken.

Verhit de boter in een koekenpan en bak de sneetjes stokbrood in ca. 4 minuten goudbruin.

Leg de wentelteefjes op vier bordjes en strooi er kaneel en poedersuiker over. Lekker met vers fruit, bijvoorbeeld schijfjes appel, peer of perzik.

Het recept 'Wentelteefjes met kaneel' wordt je aangeboden door . Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Wentelteefjes tips

Reacties op dit recept

  • Wieke Ziet er hééééééééééééééééérlijk uit! Bedankt voor het recept. Heb hem meteen bij favorieten gezet!
  • Suzanne Ook prima te maken met oud witbrood, vind ik persoonlijk nog lekkerder!