Wentelteefjes van suikerbrood met bosvruchtencompote
bereiden
Ingrediënten
- 100 g bosvruchten (diepvries is prima)
- poedersuiker
- 1 ei
- 150 ml melk
- 2 dikke plakken Fries suikerbrood, liefst een dagje oud
- klontje boter, om in te bakken
Bereiden
Begin met de compote. Doe de bosvruchten in een sauspannetje en verwarm een paar minuten op laag vuur, of tot de vruchten iets uit elkaar vallen. Prak ze eventueel met een vork wat fijn. Voeg poedersuiker toe naar smaak.
Klop ondertussen het ei los met de melk en week de plakken suikerbrood even in het melkmengsel.
Smelt de boter in een koekenpan. Bak het brood ca. 3 minuten per kant, of tot het goudbruin is. Serveer het brood met de bosvruchtencompote en bestuif met extra poedersuiker.
Kookboek
Het recept 'Wentelteefjes van suikerbrood met bosvruchtencompote ' is afkomstig uit het kookboek...
All-day breakfast
Denise Kortlever
'All-day breakfast' is een heerlijk ontbijt- en brunchboek, geïnspireerd op de waanzinnige ontbijtgerechten die Denise Kortlever over de hele wereld proefde. Voor de
... lees verder © Unieboek Spectrum