Couscous salade met komkommer, paprika en koriander
4 personen
bereiden
wachten
bereiden
wachten
Ingrediënten
- 150 g couscous
- ½ rode paprika, in stukjes
- ½ groene paprika, in stukjes
- ½ komkommer, ongeschild en in blokjes
- bosje verse koriander, grof gehakt
- 100 g feta, verbrokkeld
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie
Bereiden
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
Meng de couscous met de groenten, de koriander, de feta, de olijfolie en wat versgemalen peper. Laat voor het serveren (2 uur) intrekken.
Kookboek
Het recept 'Couscous salade met komkommer, paprika en koriander' is afkomstig uit het kookboek...
Het groentenparadijs
Manja Visser
Rabarber crumble, koude sperziebonen salade, zelfgemaakte appelstroop - in dit kookboek proef je de heerlijk eerlijke recepten van drie generaties uit een... lees verder
© Kosmos UitgeversCouscous salade tips
Reacties op dit recept
- MM Viel een beetje tegen. Flauw van smaak en wat droog. Ik heb er nog wat cherry tomaatjes bij gedaan.
- stans Zongedroogde tomaatjes ipv gewone tomaatjes geeft het gerecht wat meer pit. Ook Sumak (speciaal voor salades) geeft een heel eigen smaak. Verder een heerlijke couscous.
- Margit Heb deze couscous salade al vaker gemaakt met een teentje knoflook erdoor. Heerlijk!
- Eva Inderdaad wat flauw ondanks verschillende toevoegingen. Mwa...
- Ingeborg Ik heb dit recept nog niet gemaakt maar snap de reacties (flauw/saai). Zou hier absoluut een zuurtje aan toevoegen! Citroen- of limoensap of een lekker (tomaten)azijntje.
- giovanni Kook ook de couscous in bouillon geeft ook al extra smaak bv kippen of voor de vegetariërs groentebouillon.