Gevulde eieren van Onno Kleyn

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,3
  • Hapje
  • Spaans
  • Vis

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 1 klein blikje tonijn in olie of een blikje ansjovis
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 8 olijven

Bereiden

Kook de eieren in een ruime hoeveelheid water hard in ca. 10 minuten. Laat ze goed schrikken in koud water, pel ze en snijd in de lengte door. Haal het eigeel uit het ei, en zet de halve eieren op een grote schaal.

Maak de tonijn los in een kom of snijd de ansjovis fijn. Meng de ui met de vis in een kom en voeg het eigeel toe. Kneed alles met wat mayonaise tot het een fijne pasta wordt.

Schep het mengsel in de halve eitjes op de schaal en doe er een theelepel mayonaise op. Wie wil garneert met olijven.

Kookboek

Het recept 'Gevulde eieren van Onno Kleyn' is afkomstig uit het kookboek...

Reiskookboek Spanje

Onno Kleyn

Lekker, gemakkelijk en snel koken: dat is wat we op vakantie willen. Plus genieten van al het heerlijke dat Spanje biedt, zoals gazpacho, paella, tapas en ensaladas... lees verder

© Unieboek

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Gevulde eieren recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!