Foe jong hay (groente-omelet met zoete tomatensaus)
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 grote prei, in dunne ringen
- 4 eieren, losgeklopt
- 100 g doperwtjes, gekookt en warm
- 6 eetlepels tomatenketchup
- 3 theelepels gula djawa (palmsuiker)
Bereiden
Verhit de olie in een koekenpan en bak de prei glazig. Schenk de eieren erbij en laat de omelet op zacht vuur stollen. Leg de omelet op een bord.
Roer een sausje van de ketchup en de palmsuiker. Schep het sausje over de omelet en strooi de erwtjes over de omelet en het sausje. Lekker bij de lunch!
Kookboek
Het recept 'Foe jong hay (groente-omelet met zoete tomatensaus)' is afkomstig uit het kookboek...
Boekoe kita
Mirjam van der Rijst & Harold Pereira
De Indische keuken is geliefd. Het is een traditionele keuken die vaak van generatie op generatie wordt overgedragen. De 90 authentieke recepten uit dit
... lees verder © Uitgeverij Terra