Omelet-wrap met zalm, avocado en feta

  • 2 personen
  • 15 min
  • waardering 8,5
  • Lunchgerecht
  • Overige keukens
  • Vis

bevat per portie

  • 430 kcal
  • 27 g eiwit
  • 34 g vet
  • 2 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1 eetlepel olie
  • ½ avocado
  • 6 blokjes feta (klein stukje)
  • 100 g gerookte zalm
  • handje rucola of verse spinazie

Bereiden

Klop de eieren los in een kom. Verhit wat olie in een koekenpan en bak op een laag vuur twee dunne omeletten van de losgeklopte eieren. Laat ze even afkoelen.

Verwijder de schil en pit van de avocado en prak hem fijn. Snijd (of prak) de feta eventueel in kleine stukjes. Besmeer de omeletten met de avocado en beleg met de zalm en feta. Bestrooi met wat peper en een handje rucola of spinazie. Rol op en snijd in stukken.

Variatietip

Ook lekker met geitenkaas, kort aangebakken spinazie en pijnboompitten.

Kookboek

Het recept 'Omelet-wrap met zalm, avocado en feta' is afkomstig uit het kookboek...

Doe effe gezond

Marjolein van Dop & Monique Ammerlaan

Diëtisten Marjolein en Monique helpen je ondanks de drukte goed voor jezelf te blijven zorgen. Ze leren je herkennen wat je valkuilen in je eetpatroon zijn, geven je slimme en praktische tips. Met snelle en makkelijke recepten voor het hele gezin... lees verder

© Lev. / A.W. Bruna Uitgevers. Beeld: Simone van den Berg

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Omelet recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!