Provençaalse omelet met rosbief
1 persoon
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 grote eieren
- klontje grasboter
- 250 g (verse) groentemix
- ½ eetlepel Provençaalse kruiden
- 100 g rosbief
- optioneel: plak glutenvrij brood
Bereiden
Klop de eieren los in een kom.
Smelt een klontje grasboter in een grote koekenpan en bak hierin de groenten en kruiden 1 minuut.
Voeg het ei toe, zet het vuur laag en bak de omelet aan beide kanten gaar. Breng op smaak met peper en zeezout.
Leg de omelet op een groot bord en verdeel de rosbief erover.
Kookboek
Het recept 'Provençaalse omelet met rosbief' is afkomstig uit het kookboek...
Lekker makkelijk, het kookboek voor mannen
Annemieke de Kroon & Alice van Nieuwenhuizen
Die lichte salades of kleine porties die je vriendin of vrouw maakt, zijn voor jou als man vaak niet genoeg. Zelf aan de slag dus! Je hoeft heus niet de nieuwe Jamie Oliver
... lees verder © Unieboek | Het Spectrum. Beeld: Simone van den Berg