
Andijvie met kerrie en tomaat
- 2 personen
- 20 min
- waardering 7,7
- Bijgerecht
- Hollands
- Vegetarisch
bevat per portie
- 55 kcal
- 3 g eiwit
- 2 g vet
- 6 g koolhydraten
Ingrediënten
- ½ eetlepel boter
- ½ ui, gesnipperd
- 1½ theelepel kerriepoeder
- 400 g andijvie, in repen
- 2 tomaten, in stukjes
Bereiden
Verhit de boter en fruit de ui en het kerriepoeder ca. 3 minuten. Schep de andijvie erdoor. Doe de deksel op de pan en stoof de andijvie 5 minuten, schep ze af en toe om. Voeg de tomaatstukjes toe en stoof het gerecht nog ca. 5 minuten. Breng op smaak met zout.
Bron
Het recept 'Andijvie met kerrie en tomaat' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Ruud Morijn Photographer | Shutterstock.com