Asperges met bosuitjes en amandelen

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,6
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 185 kcal
  • 4 g eiwit
  • 16 g vet
  • 6 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 50 g boter
  • 4 eetlepels olie
  • 12 asperges, in schuine plakjes van ca. ¼ cm dik
  • 12 bosuitjes, in stukjes van 3 cm
  • 50 g geschaafde amandelen

Bereiden

Verhit de boter met de olie en bak hierin de asperges met de bosuitjes omscheppend 4 minuten op een hoog vuur. Voeg de geschaafde amandelen toe en bak ze tot ze goudbruin zijn mee. Breng op smaak met zout en peper.

Bron

Het recept 'Asperges met bosuitjes en amandelen' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Brent Hofacker | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Asperges recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!