Gegrilde aubergine met geroosterde paprika en tomaat
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 aubergines
- 2 pakjes Boursin Roomkaas Knoflook & Fijne kruiden
- 2 geroosterde paprika's (pot), in brede repen
- 1 bosje rucola
- 4 tomaten, ontpit en in vieren
- 1 bosje verse basilicum
- extra vergine olijfolie
Bereiden
Zet de grillpan op het vuur en laat deze goed heet worden. Snijd de aubergines in de lengte in dunne plakken en grill ze in de grillpan (zonder olie).
Besmeer vervolgens de helft van alle plakken aubergine met de roomkaas. Leg er daarna wat paprika, rucola, een partje tomaat en een blaadje basilicum op. Besprenkel met olijfolie. Leg vervolgens de andere plakken aubergine er bovenop.
Leg de auberginesandwich op een platte schaal en serveer als lunch of voorgerecht. Lekker met stokbrood.
Extra benodigd
Grillpan
Het recept 'Gegrilde aubergine met geroosterde paprika en tomaat' wordt je aangeboden door Boursin