Gegrilde aubergine in tomatensaus met mozzarella
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 blik gegrilde aubergine in tomatensaus
- 2 handenvol gemengde salade
- verse oregano
- verse basilicum
- 2 bollen verse buffelmozzarella, in plakken
- 6-8 rijpe trostomaten, in vieren
- scheut goede olijfolie
Bereiden
Schep op ieder bord een lepel van de gegrilde aubergine en spreid uit tot een dun laagje. Leg hierop wat gemengde salade met verse kruiden erdoor. Leg om en om een plakje mozzarella en een partje tomaat. Besprenkel met wat olijfolie en wat zwarte peper.
Gegrilde aubergine
Blikken gegrilde aubergine in tomatensaus vind je in de Turkse winkel, maar ook in de supermarkt zie je ze soms staan.
Kookboek
Het recept 'Gegrilde aubergine in tomatensaus met mozzarella' is afkomstig uit het kookboek...
100 recepten met de blikopener
Anaïsa Bruchner
'100 recepten met de blikopener' bevat een keur aan bijzondere en verrassende gerechten uit blik. Gerechten waarbij het niet alleen een kwestie is van een blik open... lees verder
© Uitgeverij Becht