Bietenraita met appel en garam masala
250 gram
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 60 g gekookte bietjes, in stukjes
- 150 g dikke Griekse yoghurt
- 1 ruime theelepel garam masala
- kleine handvol muntblad, fijngesneden, plus extra als garnering
- 1 theelepel citroensap
- ½ appel, klokhuis verwijderd en geraspt
- zeezoutvlokken en versgemalen zwarte peper
Bereiden
Meng alle ingrediënten in een kom door elkaar. Zet de kom minstens een half uur in de koelkast. Garneer het gerecht met de extra munt en dien het op. In de koelkast blijft de raita 2 dagen goed.
Tip
Een molentje met alle ingrediënten voor garam masala zorgt steeds opnieuw voor een krachtige dosis verse smaak.
Kookboek
Het recept 'Bietenraita met appel en garam masala' is afkomstig uit het kookboek...
De vitale keuken
Mimi Spencer & Sam Rice
Naarmate je ouder wordt is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Maar met onze drukke levens is dit helaas niet altijd even gemakkelijk. Mimi Spencer
... lees verder © Spectrum