In balsamico geblancheerde champignons met paté

  • 10 stuks
  • 15 min
  • waardering 7,4
  • Hapje
  • Overige keukens
  • Vlees

Ingrediënten

  • 10 reuzenchampignons, zonder steel
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 5 eetlepels balsamicoazijn
  • 10 blaadjes basilicum
  • 100 g grove boerenpaté
  • 1 handvol alfalfa

Bereiden

Bak de champignons in de olie op hoog vuur totdat ze mooi bruin zijn. Giet de azijn erbij en bestrooi ze met peper. Draai het vuur laag en laat de azijn helemaal verdampen.

Neem de champignons uit de pan en laat ze uitlekken. Vul ze tenslotte met de paté en garneer met het basilicum en de alfalfa.

Kookboek

Het recept 'In balsamico geblancheerde champignons met paté' is afkomstig uit het kookboek...

Tapas boekbox

Myriam & Evelien Tijdink

In het kookboek staan 24 makkelijk te maken gerechten. Van pittig gehakt in filodeeg tot verse dadels met spek en spinazie-fetaflapjes. De variaties zijn eindeloos... lees verder

© Mo'Media

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Champignons recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!