Gevulde courgettebloemen
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 200 g robiola of een andere zachte kaas, in stukjes
- 200 g gorgonzola, verkruimeld
- 3 augurken, uitgelekt en gehakt
- 1 eidooier, hardgekookt
- 12 courgettebloemen
Bereiden
Doe beide kaassoorten in een kom en roer ze zacht met een houten lepel. Meng de augurk en de eidooier erdoor en breng op smaak met zout.
Vul de courgettebloemen met het kaasmengsel, leg ze in de vorm van een ster op een serveerschaal en dien meteen op.
Kookboek
Het recept 'Gevulde courgettebloemen' is afkomstig uit het kookboek...
De zomer van De Zilveren Lepel
diverse auteurs
La vita è bella! Het leven is mooi! Zeker als je aan Italiaanse zomers denkt en het bijhorende heerlijke eten. Met 400 recepten uit 'De zomer van De Zilveren Lepel' creëer
... lees verder © Unieboek - Van Dishoeck