Gado gado recepten
-
tip Gado gado
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
tip Gado gado met zelfgemaakte pindasaus
Vegetarisch, 35 min 8,3
-
Gado gado (salade met tahoe, tempeh en pindasaus)
Vegetarisch, 40 min 8,3
-
Gado gado met cashewnotensaus
Vis, 45 min 8,5
-
Gado gado met tahoe
Vegetarisch, 55 min 8,5
-
Gado gado met tofu
Gevogelte, 30 min 8,0
-
Gado gado van Annabel Langbein
Vegetarisch, 30 min 7,7
-
Gado gado-slabootjes
Vegetarisch, 15 min 8,5
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Gado gado
Kook 4 eieren hard. Giet ze af, laat ze schrikken en pel en halveer ze. Snijd 100 g witte kool en ¼ krop ijsbergsla in dunne reepjes. Snijd 2 lente-uitjes in kleine stukjes. Snijd ½ komkommer in halve plakjes. Breek 100 g bloemkool in kleine roosjes. Maak 150 g sperziebonen schoon en kook ze beetgaar in water met wat zout. Schil 1 grote aardappel, snijd in dunne reepjes en kook beetgaar. Leg taugé, witte kool, ijsbergsla, komkommer, bloemkool, sperziebonen en aardappel op een schaal en meng alle groenten door elkaar. Leg de gehalveerde eieren op de groenten. Warm pindasaus op en giet deze vlak voor het opdienen over de gado gado. Garneer met de lente-uitjes, gefruite uitjes en emping of kroepoek naar keuze.
[ Beeld: Aris Setya | Shutterstock.com ]