Soep met koolraap en rijst
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 40 g boter
- 300 g koolraap, in runne reepjes
- 200 g rijst
Bereiden
Verhit de boter in een braadpan en stoof de reepjes koolraap op laag vuur gaar. Voeg na een paar minuten ook de rijst toe en bak even mee.
Schenk er dan 1½ liter warm water bij. Roer de soep goed door. Voeg een snufje zout toe en laat de soep ongeveer 20 minuten pruttelen. Blijf goed roeren.
Bestrooi de soep vlak voor het serveren met versgemalen zwarte peper.
Kookboek
Het recept 'Soep met koolraap en rijst' is afkomstig uit het kookboek...
Het grote Italiaanse kookboek
diverse auteurs
Carpaccio, salade caprese, pasta, lasagne, tiramisu, panna cotta, cantuccini... de Italiaanse keuken verveelt nooit! In 'Het grote Italiaanse kookboek' vind je... lees verder
© Uitgeverij Becht