Ratatouille Coeur de Boeuf
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 50 ml olijfolie + extra
- 2 grote rijpe vleestomaten
- 1 witte ui, in ringen
- 6 tenen knoflook, geplet
- ½ citroen, gehalveerd
- 1 theelepel komijnpoeder
- 5 saffraandraadjes
- 15 zwarte niçoise-olijven (ontpit)
- 2 theelepels Szechuanpeper
- 100 ml witte wijn
Bereiden
Verwarm de olijfolie in een pan met dikke bodem. Leg de hele tomaten erin. Verdeel er de ui, knoflook, citroen, komijnpoeder, saffraan, olijven, 1 theelepel zout en Szechuanpeper over en schenk er nog wat olie op. Bak 5 minuten op middelhoog vuur en roer voorzichtig. Schenk de wijn erbij en stoof circa 30 minuten op een laag vuur tot de tomaten zacht, maar nog wel heel zijn.
Kookboek
Het recept 'Ratatouille Coeur de Boeuf' is afkomstig uit het kookboek...
Cuisine Carine
Karin Gaasterland
Dit boek is voor mensen die van het leven houden, niet op dieet zijn en inspiratie uit het kleine halen. Een boek dat je naar je eigen hand kunt zetten. Ruiken, proeven, proberen. Koken hoeft niet ingewikkeld te zijn om verrassend te smaken
... lees verder © Carrera Culinair